Такав се догађај по причи четрдесетогодишњака одиграо 28.априла а шокантна пријава била је поднета 11. маја прошле године. Четрдесетогодишњи Нишлија је тада испричао медијима да је доктора упознао је пре шест година, након трагедије коју је доживео те да су, осим што га је лечио, постали и пријатељи.

Почели су да се посећују и друже породично а критичног дана је имао јаку главобољу због чега је позвао лекара који је дошао код њега кући. Тада му је доктор наводно дао таблету за мигрену након чега се онесвестио и пробудио омамљен на кревету у спаваћој собио без одеће, док му је доктор лизао ноге, бутине и орално га искористио...

У нишкој полицији тада је "Блицу" потврђено да је такав случај заиста пријављен И да је против четрдесетчетворогодишњака, по налогу Вишег јавног тужилштва у Нишу поднета кривична пријава због сумње да је почињено кривично дело обљубе над немоћним лицем. Но, након спроведених истражних радњи ВЈТ Ниш донело је одлуку да одбаци кривичну пријаву.

-Донето је решење о одбачају кривичне пријаве због кривичног дела обљуба над немоћним лицем из члана 179 ст.1 КЗ јер не постоје основи сумње да је учињено кривично дело за које се годи по службеној дужности, потврђено је “Блицу” у Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".