Бивша манекенка, а сада власница модне агенције Дејана Живковић (29) у четвртом је месецу трудноће и чека сина са својим дечком београдским бизнисменом Филипом Симовићем (29). Наиме, будућа мама је срећне вести поделила само са члановима своје породице и са најближим пријатељима, од којих су се сазнали детаљи трудноће и пол детета.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dejanazivkovic

 

 

- Дејана и Филип су пресрећни због тога што ће постати родитељи. Иако им пол бебе уопште није био битан, сазнање да ће добити дечака их је потпуно разнежило - рекао је извор близак овом пару, и додао да се манекенка одлично осећа, али да се придржава свих савета лекара који јој води трудноћу.



- Она одлази на редовне гинеколошке прегледе и ултразвук. Прва три месеца буквално није нигде излазила. Чувала се и од короне и од других болести, вируса... И сада је веома обазрива, али је одахнула када је урадила све тестове неопходне у првом триместру трудноће. Доктор ју је уверио да је са бебом све у најбољем реду и да се одлично развија, па је сада и она мирна - додао је извор.

Како је рекао, иако је планирала да се прво уда, а да касније постане мајка, вест да је трудна није је дочекала неспремном. Ипак, због пандемије коронавируса није желела да се излаже непотребном стресу и ризику од заражавања, и одгодила је церемонију за наредну годину.
- И Филип и она су сагласни да је здравље и живот њиховог првенца битнији од славља и теревенке, те ће то одгодити за пролеће или лето наредне године. Дејана би требало да се породи крајем марта, а још увек нису одлучили да ли ће свадбено весеље бити када и крштење њиховог сина - додао је извор.

Дејана није била доступна за коментар а блиски пријатељи Живковићеве рекли су да се она овим поводом неће оглашавати за медије.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".