Она је ноћас у емисији "Питања новинара" коментарисала однос свог бившег дечка са његовом бившом невенчаном партнерком Аном Ћурчић. 

- Мени се Звездан поверавао о њиховом односу, и нормално ми је све ово и да се загрле и да попричају јер су толико година провели заједно. Мене то не повређује. Ја сам сада укључила разум, искључила сам срце, гледам да ме ствари везано за њега не дотичу. Она је њему и пријатељ и жена и види се да ће он њу волети до краја живота. То мене не може да повреди - рекла је Анђела па је открила шта ће даље:

- Ја сам ушла као самостална, а тако ћу изаћи. Морале су неке ствари да се десе да бих се ја опаметила. Десила се неке природна селекција и сада сам схватила да сам ја један вишак у целом односу. Више нећу причати о својим емоцијама, а ја ћу свој крст носити сама и без Звездана, то више нећу коментрисати, јер како сам рекла ја сам вишак. Ја морам да кажем да нисам довољно размишљала о Ани, али опет кажем она мени није ништа. Жао ми је због начина како је он њу оставио, ми нисмо могли да ћутимо и нема оправдања ни за шта. Не вреди да јој ја кажем жао ми је или било шта.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".