Како сазнаје Курир, код њега је пронађена већа количина дроге, а у истој акцији лисице су стављене и његовом млађем брату Мирославу (38), као и Марку М. (35).

- Том приликом заплењено је килограм марихуане, око 110 грама хероина и око килограм смесе за увећање опојне дроге хероин, као и новац за који се сумња да потиче од продаје дроге. Вредност укупно заплењене дроге процењује се на око 3.000.000 динара - саопштено је јуче из МУП-а. Сва тројица, како сазнаје Курир, на саслушању у Вишем јавном тужилаштву бранила су се ћутањем, после чега им је одређен притвор.

Претходно је полиција ухапсила Р. П. (49) и код њега је пронађено око 1,3 килограма амфетамина. Са друге стране, поред Шобића, његовог брата и Марка М, ухапшен је и И.В. (45).

Вођа навијача, који је више пута до сада хапшен, као и његови сарадници сумњиче се за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога.

Шобић је, подсетимо, последњи пут хапшен у јануару 2021. и тада је приликом претреса његовог стана пронађен пиштољ са 13 метака, док је наводно у гаражи откривено више аутомобила, од којих је један био блинидрани, док су на другом, како су писали медији били блинкери.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".