Актуелни задругар Звездан Славнић скочио на сто и урлао на бившу супругу Ану Славнић у нади да јој долаже да је све урадио за њено добро.

- Рекао си да ми је он показао да ми Миљана није пријатељ, а по мени би било океј да ми је са стране најавио да ће да ми покаже ко су све оне. Он је сад овде ушао, тај поглед његов значи ликовање, ето ти на сву бол - рекла је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Не, детета ми мог. Рекао сам ти да не треба тамо да лежиш. Ово ми иде на к**ац, шта год да јој кажем је ликовање. Показао сам ти зашто лежиш и да ти није пријатељ. Схавти да сам ти ја једини пријатељ. Да сам ликовао отишао бих да је из**бем - рекао је Звездан.

- Што ми ниси рекао то? - питала је Ана.

- Треба да будеш скроз у пиз*и материни, а не тамо. Ти мени нећеш да верујеш - рекао је Звездан.

Након тога, задругари су имали прилику да погледају видео снимак на ком је приказан разговор Звездана Славнића и Зорице Марковић о Анђели Ђуричић. Говорио је о емпатији коју осећа према Ани Ћурчић, као и о томе да га Анђела узалуд чека јер више никад неће бити заједно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Хвала Звездане, желим да ти се захвалим за ниједно летовање које смо имали, за једно зимовање које памтим, за Марвел филмове које сам због тебе заволела, за сва ћчекања, за сва писма. Желим да ти се захвалим и за ове сузе сад. Желим да ти кажем да си ме научио да волим Нетфлиx и покушавала сам да заволим игрице на телефону које никад нисам. Ја сам жена, друг и брат који је једини у свим твојим ситуацијама, и кад кажем једини погледај ме учи, који је увек био ту. И кад ниси имао, ја сам учинила да имаш, и кад си плакао, и кад ти је било тешко, и кад си био у затвору, и кад си оперисан, и кад ти је мајка била болесна ја сам била твој ослонац и оно што си ти због нечега што вреди три дана обезвредио, повредио, напустио. Једино што сам икад тражила од тебе, и да хвала ти што си ми купио кола јер знаш да волим БМW - рекла је Ана.

Након излагања Ане Ћурчић, Звездан Славнић излетео је из куће и кренуо да прави кругове по имању Беле куће.

У једном моменту запомагао је испред врата Рајског врта и вриском избацио сву бол коју осећа.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".