Девице су веома осетљиве и њихове емоције ће бити преоптерећене од марта 2023. године када Сатурн улази у знак Рибе и прави опозицију на њихово поље брака. Најважније је водити рачуна о могућим проблемима из прошлости, посебно када је у питању 2021 година када су се појавили проблеми у вези љубоморе и посесивности у њиховом браку.  Ако буду довољно стрпљиви, Девице могу да савладају овај проблем. Али многи припадници овог знака биће веома нервозни и напети па  може доћи до прекида односа а самим тим и да развода. 

Што се тиче Водолија, током лета Венера ће бити у знаку Лава неколико месеци и правиће опозицију на њихово поље брака и брачне комуникације. Могући су вербални сукоби који могу кренути и раније. Током маја многе Водолије осећају притисак од стране партнера и може доћи до веома драматичних сукоба па и прекида однос. Важно је повести рачуна о начину комуникације јер све се негативно одражава на њихове породице. 

Фото: Профимедиа

 

Стрелчеви су под јако негативним утицајем Марса у Близанцима. Тај негативни аспект траје од октобра 2022 године и осећа се до краја пролећа 2023 године. У том периоду многи Стрелчеви имају потребу да прекину комуникацију са партнером јер се осећају запостављено и неприхваћано.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".