- Појављујем се да виде да сам жив - рекао је певач у шали, а потом објаснио зашто се током каријере тако мало појављивао у медијима иако су његове песме велики хитови које слушају и певају све генерације.

- Човек мора да има меру у свему па и у телевизијском појављивању. Ја нисам имао ту лепоту за телевизију, нисам био за слику. Нисам био ни симпатичан, био сам мало дрзак овако - наставио је певач да се шали, а онда је рекао прави разлог.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Дискос Оффициал

 

- Снимао сам за кућу која се звала Дискос. Ти певачи нису могли да приђу на телевизију. Тада је била једна телевизија и они су пуштали своје људе. Кад сам тражио помоћ од једног свог омиљеног колеге, није жив па нећу да му помињем име, он ме је одбио. Ја молим једном у животу и никад више. Онда сам почео сам да правим песме. То није било толико музички исправно, али сам по души певао и зато ме је народ прихватио - рекао је Радосављевић.

Он је истакао да му је музика судбина, што се већ показало када је један његов рођак када се родио оставио на колевку новчаницу за коју су му родитељи касније купили хармонику:

- Као мали сам волео да свирам. Кад сам се родио један рођак је ставио 500 динара на колевку. Од тога су ми родитељи после купили хармонику. Тако сам и се родио и то ми је судбина!

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".