Ипак, глумац је 1994. године започео везу са америчком глумицом Гвинет Палтроу. Иако је венчање било заказано, Гвинет је одлучила да одустане од стајања на луди камен.

Фото: Профимедиа

 

 

Упознали су се на снимању филма “Седам” Дејвида Финчера. Пре него што је филм отишао у монтажу, они су били у љубавном заносу. Осим тога, били су топло прихваћени у јавности, која се уморила од праћења веза Ким Бејсинџер и Алека Болдвина и Деми Мур и Бруса Вилиса.

Две године касније, уследила је најава веридбе. И док се неизвесно чекало на чувено венчање, уследио је обрт који нико није очекивао. Неколико недеља пре предвиђеног венчања, пар је саопштио да одлаже склапање брака не откривајући разлог, али уз напомену да их и даље везује чврста љубавна веза.

Фото: Профимедиа

 

 

Раскинули су десетак месеци касније после путовања у Париз. Тек неколико година касније, кад је први пут раскинула са Беном Афлеком, глумица је изјавила да је она одустала од венчања са Бредом зато што је сматрала да је млада за тако крупан корак у животу.

- Била сам дете! Имала сам само двадесетдве године када смо се упознали. Тек са четрдесет сам схватила колико сам била млада и блесава у тим годинама. Нисам била спремна, а он је у то време једноставно био предобар за мене - рекла је Гвинет.

Подсетимо, Гвинет је тада имала 24 године. Јавност је насмејала 2006. године када је оставила урнебесен коментар о Бреду на Инстаграму.

Фото: Профимедиа

 

 

Наиме, када се на Инстаграму појавила прича из 2006. у којој Бреда Пита описују као "мушкарца који воли да изгледа исто као његове девојке", Гвинет је поручила:

- Или ми желимо да изгледамо као он - написала је глумица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".