За многе певаче и певачице владају предрасуде како су необразовани, али у последње време све је више естрадних уметника са факултетским дипломама и озбиљним знањима из различитих обалсти.

Сања Вучић, поред моћног гласа може се похвалити и знањем неколико страних језика, које како тврди нема проблем да научи.

- Енглески ми је скоро као матерњи, говорим шпански, студирала сам арапски. Учила португалски, италијански у школи. Не могу да кажем да течно говорим све, али служим се. Немам прилику сваки дан да их користим, па исчезну из мозга, али углавном имам жицу за језике и могу лако да их научим. Скоро сам учила холандски из чиста мира - објаснила је она у емисији "Песмом за душу", када се на то надовезао водитељ који за разлику од њена нема слуха за језике.

- Колико ти уживаш у језицима, толико ја не уживам. Ја за 30 година на немачком знам да кажем три броја, да тражим кафу и рачун, и то вероватно није граматички добро - открио је Пеја.

Медији су је дуго повезивали са фудбалером Немањом Гудељом који је сада у вези са Анастасијом Ражнатовић, а Сања је имала само једну поруку за њих.

-То су глупости! Ја стварно њима желим све најлепше и заиста се не бих више оглашавала на ту тему - закључила је она недавно за "Гранд".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nportal.rs (@nportal.rs)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".