- Одувек сам желео сина! Добио сам га док сам био на Олимпијским играма. Волео сам Црвену звезду и зато сам му дао име Звездан. Да сам имао ћерку, звала би се Звездана! Када су ми јавили да се родио, попио сам две литре руског шампањца. Глава ми је била тешка као цемент, јер никад пре тога нисам пио. Звездан ме је обожавао, водио сам га свуда са мном. Разних ту има анегдота! Сећам се, кад је имао три године, били смо на мору у Сплиту и учио сам га да плива. Ставио сам му шлауф и бацио га са обале у воду. Пропао је кроз шлауф и навукао страх од воде, али и мене. Бежао је као луд! Пошто сам играо кошарку у иностранству, први разред је завршио у Италији, а шести у Шпанији. Зато перфектно зна све језике! Био је најбољи ђак у разреду и никад нисам имао проблема с њим док је био мали.

За то што му се син окренуо улици и криминалу, искључиво криви себе.

Фото: АТА имагес

 

- Кад је имао 14 година, развео сам се, а он је остао да живи с мајком. То ми је највећа грешка у животу! Знао сам да неће моћи да изађе на крај с њим. Кајем се што га нисам узео код себе, јер сам био свестан да нисам направио научника, већ мангупа, који мора да се изведе на прави пут. Трудио сам се некако да га укротим. Уписао сам га у Пету гимназију и сваки дан возио у школу, а затим и после школе кући. Устајао сам рано због њега, правио му сендвиче, плаћао приватне часове... Издржао је тај темпо неколико месеци, а онда ми је рекао да неће више да иде у школу јер га не занима.

Осврћући се на болну прошлост, Славнић жали што није успео да сина склони из света криминала, иако је покушавао.

- Криво ми је што Звездан и ја нисмо имали добар однос. Није ми се допадао пут којим је кренуо и то сам му отворено замерао. Покушавао сам да му помогнем, али није хтео да ме слуша. Био је одличан у спорту, то је наследио на мене. Међутим, није га занимало чак ни да буде тренер.

Фото: Јутјуб принтскрин/RAS televizija

 

Без обзира на све то, подржао је Звездана да уђе у "Задругу 6".

- Разговарали смо о томе, објаснио сам шта га чека унутра, али то је била његова жеља. Подржао сам га, јер је то једини начин да легално заради новац. Одушевљен сам његовим понашањем, а то што прави глупости не замерам. Да није ушао у емотивну везу, мислим да би био победник. Ма, шта год урадио, бићу поносан на њега, јер је мој син.

Чувени плејмејкер тврди да не жали што нема више деце!

- На срећу, моја друга жена Јелена није инсистирала на деци. Ни ја их нисам желео, јер сам се плашио да опет не направим криминалца - прича старији Славнић.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".