Милошевић раније није размишљао о каријери ван земље, али се чини да је овај пут променио мишљење: 

- До сада таквих амбиција нисам имао, али ми се сада буди жеља за сарадњом са талентованим људима широм света. Планирам да се више повезујем и уживам до краја у свим могућностима овог посла. Знање и искуство, које имате у својим рукама, верујте, свуда су препознати - рекао је Андрија Милошевић.

 Власници лиценце поменуте серије из Америке су истакли да је Андрија најбољи Рејмонд досад, а одрађено је чак десет верзија овог ситкома у свету.

- Они су ми уделили толико комплимената да сам помислио: "Ето ме усред Холивуда од уторка." Њихова похвала ми је потврдила моју теорију да таленат свуда има исти ефекат. Сви га препознају. Ти људи припадају врху најмоћнијих продукција на свету и сада сам схватио зашто. Имају ширину и благонаклоност према уметницима. Подстичу те да будеш свој и верујеш у свој лични печат. Рекли су ми: "Андрија, молим те да импровизујеш, то је толико добро, не одустај од тога" - наводи глумац и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Тада сам се сетио колико су ме у младости кињили због тога по позориштима, не дозвољавајући да се искаже ишта мимо утврђених и већ хиљаду пута обављених радњи. А ови људи одмах укину сваку баријеру која би могла да те спута у личној слободи - закључио је Андрија.

(Курир)