Недуго затим огласила се и Барбара Таталовић, која је позврдила њену изјаву и надовезала се са својим искуством које је имала док је била у вези са Биковићем.

Фото: Јадранка Илић

 

 

Рускиња је јавно изнела са каквим се непријатностима наводно суочавала док је била у емотивној вези са глумцем, називајући га егоцентриком и особом, која не поштује туђи рад и време, што је манекенка родом из Ваљева без устручавања аминовала.

Сада је у оквиру најновијих постова открила да је била жртва психичког насиља, те да се од трауме опоравила тек након дугих, вишемесечних разговора са психијатром. Бившег партнера због ког је изгубила самопоуздање назвала је нарцисом, а када је од пратиоца добила питање како се са тим изборила рекла је:

 

 

- Уз много рада на себи. Пуно љубави, подршке и разумевања најближих и психотерапије, бар 4 пута месечно у самом почетку - написала је она.

Манекенка је потом истакла да су лоши темељи поменуте везе утицали на то да надаље гради односе без поверења.

- Утицаја је било све док нисам схватила да особа са којом сам имала дубљи однос заправо поседује НПД. Чим сам то освестила онда сам и рационално прихватила да не могу ствари, односе и људе генерализовати - констатовала је и додала:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Интуитивно сам то знала врло брзо а рационално тек када сам одлучила да тај однос прекинем. Од интуитивног до рационалног било је превише компромиса, који су наравно илузија да ће се нешто променити.

Нарцис, у мом случају, би увек имао аргументе који у његовој интерпретацији демантују да је он заправо нарцис. Да је нарцис, а да сам ја жртва схватила сам тек када сам кренула на психотерапију.

 

 

До тада сам то доживљавала као нешто лоше и чудно, а заправо јесте психичко насиље - казала је Барбара, а оно што је остало недоречено са њене стране а многе интригира је говори ли овде заиста опет о Биковићу или не.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".