Мирка често истиче да су она и њен невенчани супруг одрастали заједно, а да су током свих ових година имали подршку и помоћ њихових продица.

Она је проговорила о односу са Вујадиновом мајком, водитељком Марином Рајевић Савић. Мирка је једном приликом признала да са свекрвом, као и са свекром Дулетом Савићем има отворен однос и не либи се да им каже када јој нешто засмета.

Фото: Н. Фифић

 

- Уколико дођемо до ситуације да ми нешто смета или не одговара, а будући да сам уз њих одрасла јер сам део те породице од своје 19. године, онда им то увек и кажем. Душан и ја смо некако сличнији, тако да слично функционишемо, док са Марином имам ситуацију да једно мисли, друго се деси, треће разуме, тако да са њом нешто више морам да разговарам него са Душаном. Наравно, и они имају право да мени нешто кажу ако им смета - поручила је Мирка, која не крије да са Марином има понекад несугласице.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/savicvujadin

 

Марина Рајевић Савић увек истиче да подржава своју снајку, и исто тако стаје у одбрану њених ставова, а једном приликом је поручила да све док је жена попут Мирке, за Србију има наде.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".