Наиме, како сазнајемо, поднокатни садржај са прстију на рукама показао је да су се несрећне жене браниле, а ДНК тог садржаја поклапа се са ДНК Горана.

Базне станице мобилне телефоније показале су вишеструко преклапање његовог телефона и телефона који је украо од једне жене.

Он је, према нашим сазнањима, користио платну картицу једне од жена на банкоматима на којима је подизао новац, а како сазнајемо, он је знао и ПИН, а снимци са камера на банкоматима су скинути.

Фото: Н. Скендерија, Д. Дозет, Гугл Мапс принтскрин

 

Након анализе ДНК и потврде са Биолошког факултета, осумњичени за убиство две несрећне жене је идентификован и за њим је била расписана потрага.

Међутим, Горан је извршио самоубиство пре него што га је полиција лоцирала и ухапсила.

Подсетимо, полиција је 28. јануара обила врата стана након инсистрирања Јелисаветине прве комшинице која је није видела ни чула данима. Инспектори су затекли језиву сцену након што их је после обијања врата дочекао смрад. Једна је лежала са јастуком преко лица, док је друга сестра нађена у локви крви.

Фото: Н. Скендерија

 

Стан у којем су нађена тела, припада Јелисавети, а њена сестра Гордана је две године живела код ње, откако је Јелисавети преминуо муж.

- Њих две су у новембру продале викендицу негде у Србији. Колико су пара узеле не знамо, али вреоватно неколико десетина хиљада евра - испирчао је раније извор медија и додао да је убица неко ко је знао да оне код себе имају тај новац.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".