Њему су у том тренутку пришли поједини задругари како би му пружили подршку и на тај начин му ставили до знања да живот иде даље, и да и ова ситуација мора да се превазиђе. Стефан Карић, Марко Ђедовић и Сандра Решић су му се нашли као раме за плакање, и показали колика су подршка овом задругару, који је због љубави са Далилом, напустио породицу и није се чуо са њима више година.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Међутим, иако је у сукобу са породицом, они од њега никада нису одустали. Дејанова мајка Биљана Драгојевић је објавила слику на друштвеној мрежи Инстаграм, како Карић, Сандра, Ђедовић теше и пружају подршку Дејану након свега што се десило и у опису слике им се захвалила на томе:

Фото: Инстаграм принтскрин/ биљана.драгојевиц.бд

 

- Хвала вам на разговору са Дејаном И речима које га смирују и отварају му очи, да се поново дигне на своје ноге И погледа истини у очи. Истина је болна али оваква је ипак излечива! Главу горе и живот иде даље. Мама!!! - написала је Биљана и ставила срца којима је и она на неки начин показала колика је подршка свом, са којим нема контакт неколико година.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".