Звездан је јавно преварио супругу Ану, а Анђела се нашла на мети осуда због начина на који покушава да задржи партнера који је признао да му се допада Александра Николић: 

- Откад је почело ово са Анђелом и Звезданом, покушавало је њој да се дође до мозга, шта ће јој старији, шта ће јој то, изгледа да се ове године није спремала за ријалити. Не могу да верујем да је толики притисак на њу, ја сам рекао још пре две, три недеље да је Анђела к**ветина, она највећа к**ветина што је крочила у ријалити, Анђела је изнад ње једно светлносну годину, што се тиче тога, Анђела је стварно обер к**ва. Али не могу да разумем што се убацују њени родитељи, говорили су све похвално за ћерку. Нико не зна како се њени родитељи сад осећају. Родитељи немају везе са делима учесника - рекао је Дејан и додао:

- Али да нико овом матором, упи*аном не каже нешто. Анђелу је саставило све и драго ми је да га је саставило јер једна жена је напољу пропатила, неко ју је издао на тако јефтин начин. Излази снимак како Звездан каже: "Ја с**шавам у тебе сваки пут", види мангупа, правиш будућег робијаша или будућу к**ву. Да нико не пита: Како те није срамота да с*ршаваш у девојку коју вараш... Какав дорћолац, они су господа, а ти ниси мангуп. Нападну малог Нецу, као то је син Моке, какав Мока бре, каква кошарка, кога боли уво. Та девојка има година скоро као твоја ћерка. Она је завршена, она је готова, не може се њој допрети до главе, обмањена је. Њега нико не коментарише, нико не сме ништа да му каже - истакао је Драгојевић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".