Засад двојица непознатих мушкараца током кобне вечери дошли су у Ургентни центар да се распитују како је Јанићијевић и да ли је жив: - Добили смо информацију да су двојица мушкараца била у Ургентном центру да се распитују о Јанићијевићу у време када вест о његовој смрти још није изашла у јавност, пише Блиц.

"Практично се још одвијао увиђај на терену. Узети су снимци са надзорних камера у Ургентном центру и ради се на идентификацији тих мушкараца који би могли бити драгоцени у истрази јер постоје само два разлога због кога су могли доћи у Ургентни центар. Или су то били пријатељи жртве који су забринути за њега пошто се није јављао на телефонске позиве дошли да га потраже у Ургентном центру или је те особе послао убица да провери да ли је његова жртва преминула како би знао шта даље да ради", прича саговорник.

Додаје и да је у току и вештачење свих порука и позива са жртвиног телефона будући да је убијеног највероватније убица позвао на састанак.

- Истрага и даље води у том правцу да овај злочин није извршен ради пљачке јер је аутомобилу нађена одређена свота новца за коју се претпоставља да је била у власништву покојног већ да су у питању неки дужнички односи те да је свађа ескалирала у физички обрачун - тврди извор и подсећа да је истрагом досад утврђено да је убијени тучен и вероватно током туче неколико пута убоден ножем због чега је посустао и није више могао да се брани па га је убица извукао из аутомобила преко сувозачког места и оставио сакривеног у трави између ограде оближњег објекта и паркираног аутомобила којим су дошли жртва и убица, што је снимила надзорна камера из комшилука.

На снимку те камере види се како убица након што је одвукао тело у заклон полако пешке одлази са места злочина.

Покојни Јован биће сахрањен сутра на градском гробљу у Новом Саду а његови пријатељи и даље у неверици покушавају да схвате зашто се то десило једном, како кажу, тако добром човеку.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".