Судар се, према писању Јутарњег листа, догодио у петак око 15.30, када је возач камиона с приколицом на спрат за превоз аутомобила покушао да се искључи са ауто-пута.

Није био пијан

- Армин Б. возио је камион пулских регистарских ознака и засад је утврђено да је до удеса дошло због његове неприлагођене брзине - преносе хрватски медији и додају да је камионџији урађен алко-тест током увиђаја и да није имао алкохола у крви.

- Поред неприлагођене брзине, несрећи је вероватно допринело и то што је коловоз био веома клизав због кише. До директног судара дошло је када је Армин Б. у једном тренутку левим делом камиона прешао на супротну траку, којом је у том тренутку из смера запада наишао "рено" српских таблица, у ком се налазила породица - пишу медији.

Камион с приколицом прво је ударио у заштитну ограду на ауто-путу.

- Теретњак је прво предњим делом ударио у заштитну ограду, а потом задњим делом камиона у предњи део аутомобила. Од силине ударца "рено" је био потпуно смрскан, а делови су се расули на све стране - испричали су очевици тамошњим медијима.

Уплашен и блед

Мајка и двојица синова, како наводе, преминули су на месту.

- Екипа Хитне помоћи брзо је стигла на лице места, а возач камиона био је видно уплашен и блед као крпа. Увиђај је трајао сатима, а око 19 сати у петак Армин Б. је ухапшен. Осумњиченом за изазивање саобраћајке са смртним исходом прети вишегодишња казна затвора - преноси Јутарњи лист:

- Биће испитано и да ли је Армин Б. користио мобилни телефон приликом судара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".