Иако је Сузана Бранковић маестрално отпевала Силванине песме за потребе филма "Тома", Жељку Јоксимовићу је прво на уму била млада и мултиталентовануа певачица Илма Карахмет.

Фото: В. Данилов

 

Ипак је певачица Сузана Бранковић отпевала песме Силване Арменулић у филму "Тома", заједно с колегом Ацом Пејовићем.

Илма Карахмет је, гостујући у емисији Огњена Амиџића, испричала због чега на крају није отпевала Силванине песме.

Фото: Инстаграм принтскрин/АмиГ Схоw

 

– Жељко Јоксимовић је хтео да ја дајем глас Силвани, што ми много значи, али ја сам била много болесна – испричала је млада певачица.

Илма Карахмет јавности је постала позната као тинејџерка, када се такмичила у "X Фактору", након чега је отпочела самосталну каријеру. Она се удала са 18 година, а већ је три године у браку. Међутим на њен глас, нико није остао имун.

Међутим о овој теми говорила је и Сузана.

– Као што каже изрека: Није коме је речено већ коме је суђено. Силванине песме за филм требало је да пева Илма Карахмет, али се нажалост разболела прошле године и Жељко ме је позвао да „ускочим“ али само једнократно, док Илма не оздрави. Била сам тада код родитеља у Зајечару али како са собом увек носим покретни студио јер радим пратеће вокале, снимила сам то што ми је тражио – казала је Сузана Бранковић, на К1 телевизији.

– Када је преслушао позвао ме је и казао да не може да верује да сам тако отпевала. И тако сам остала. Већина људи изненадила се када су сазнали да је то мој глас, с обзиром на то да ме препознају по поп-музици.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".