Овог јутра је све скроз другачије. До сада су се Далила Драгојевић и Филип Цар крили по ћошковима и углавном размењивали нежности у изолацији. Када су се држали за руке, углавном су се трудили да буде спонтано и далеко од очију задругара. Данас су отишли корак даље!

Своје јутро су започели страственим загрљајем, који је био на ивици пољупца, а онда су у дворишту пред свима наставили да се грле јавно, без задршке и страха да ће се Далилин муж појавити.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 


Далила је синоћ објаснила како не може без Филипа у ријалитију:

- Не знам, чудно се осећам, мене Филип насмеје често, и њему буде криво што се ја тако смејем. Ја му кажем да ми он прави проблем, али он то несхвата. Жели да свали осећај кривице на себе, синоћ ми је рекао да осећа страх да ми нешто каже и каже ми да неће такав осећај. Или да будемо исти или да буде он изнад рекао ми је. Ја нећу то да допустим. Јутрос смо се свађали доста, и онда смо загрљени заспали. Сада смо се опет посвађали јер не носимо лисице, а не можемо да носимо јер је он стално у покрену. Нама не требају лисице да би се спојили. Ја не могу да замислим себе овде без њега. Рекла сам да желим да будем са Царем у изолацији до краја ријалитија. Ми носимо лисице јер се свађамо стално. Он ми каже да смо ми почели маратон у првом месецу - испричала је Далила.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".