Из МУП-а КС су потврдили да су након истражних радњих ухапсили 10 особа за инцидент на турниру малишана који је традиционалан и игра се 15 година.

Ово су имена ухапшених:

1. Е. Б. рођен 2003.г. (Сарајево),

2. А. Т. рођен 1996.г. (Илиџа),

3. Х. Д. рођен 1995.г. (Илиџа),

4. Е. Х. рођен 2000.г. (Вогошћа),

5. А. Х. рођен 2002.г. (Сарајево),

6. Б. О. рођен 2002.г. (Сарајево),

7. Е. Б. рођен 2003.г. Сарајево),

8. Б. Х. рођен 2001.г. Сарајево),

9. М. П. рођен 2001.г (Сарајево),

10. С. К. рођен 2002.г. (Сарајево).

Имена и презимена су познати редакцији, а према Кривичном закону њихова имена медији не смију објавити док не буде подигнута оптужница.

Фото: М. Регоје

 

Подсетимо, сарајевска полиција идентификовала, пронашла и ухапсила 10 лица осумњичена за кривично дело "Насилничко понашање", који се терете да су у хотелу напали на интернационалном турниру особе из Београда, те да је дисквалификована екипа из Сплита чија су деца на Илиџи скандирала “Убиј Србина”.

Једна особа из Београда повређена је ножем у хотелу у сарајевском насељу Илиџа, када је у суботу увече нападнута група родитеља младих фудбалера Фудбалског клуба "Звездара" из Београда који су учествовали на међународном турниру.

Фото:Tanjug/AP

 

Деца и родитељи ноћас су се вратили у Београд.

Алмир Пргуда, организатор турнира, потврдио је за портал Радиосарајево.ба да је турнир на којем наступа 400 малишана из целог региона синоћ завршен без инцидента и након доделе медаља најбољима сви учесници су кренули према својим кућама.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Радио Сарајево)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".