БРАЈАН Волш (47), осумњичен да је обмањивао бостонску полицију на почетку истраге нестанка своје супруге Ане (37), налази се у притвору недељу дана, а за то време истражитељи су, према доступним информацијама, открили низ доказа који би могли да имају везе са овим случајем.

Потрага за рођеном Београђанком траје од 4. јануара, када је њен нестанак пријавио колега из фирме у којој она ради као агент за некретнине. Пријаву је затим поднео и Брајан, који је полицајцима рекао да је она 1. јануара у раним јутарњим сатима напустила кућу у насељу Кохасет, надомак Бостона, и да је таксијем отишла на аеродром, одакле је, према Брајановим тврдњама, требало да отпутује за Вашингтон, где ради. Полицији је било сумњиво што се Ана није нашла у авиону, а није било ни доказа да је уопште и ушла у такси. Тада су започели опсежну истрагу. Одређени докази, као што су нож са траговима крви пронађен у подруму куће Волшових, као и тестера откривена на оближњој депонији, послати су на вештачење и јавност свакодневно очекује информацију о резултатима.

Амерички медији свакодневно износе нове детаље из односа Волшових, на основу којих би могао и да се сними филм. Јавност је фокусирана највише на Брајану, чији се живот "чешља" од детињства, док се о Ани и њеном животу пре брака са Брајаном, мало тога зна.

Фото: Твитер/Инстаграм/принтскрин/WCVB-TV Boston

 

 

Такође, за Брајана могло се чути да се у младости лечио у психијатријској установи због наводно постављене дијагнозе која припада спектру социопатологије.

Судећи према ономе што су новинари америчких медија последње објавили, он је био активни учесник једне бостонске "лајф коуч" групе. Полиција је у кући у Кохасету наишла на низ порука исписаних на папиру и окачених изнад степеништа које води до спаваће собе.

Поруке садрже похвале на Брајанов рачун, од барем једног учесника те групе.

- Брајане, ти си вредан, вредан си живота који живиш - наводи се у једној поруци.

Фото: Јутјуб принтскрин/ЦБС Бостон, Инстаграм принтскрин/анаwалсхе, Профимедиа

 

 

Према писању "Њујорк поста", Брајан се пре извесног врема прикључио тој групи, која више не функционише. Њен циљ је, како се наводи, био промоција лојалности, поверења, љубави, саосећања кроз односе са другима.

- Брајан је учествовао у више десетина сесија, током којих се у односу на остале полазнике издвојио својим ставом, а поједини су га окарактерисали као природног вођу и "кул момка" - наводи овај медиј.

- Часови су се одвијали током викенда, а пријавио се на Анин наговор, која је сличан курс похађала нешто раније.

Фото: принтскрин Инстаграм/анаwалсхе

 

 

Чланови групе су навели да су шокирани новинским насловима који су везани за Анин нестанак и наглашавају да је Брајан "љубазна и несебична особа". Додају и да је он особа са којом су сви желели да се друже и у чијој близини би волели да буду.

Она воли његову љубав

НА другој цедуљици, чији су садржај објавили амерички медији, стоји: "Брајане, ја те једноставно волим, ти си оно што мушкарац, пријатељ и отац треба да буду, твој смисао за хумор, твоја љубав, мудрост, храброст, подршка су иинсипративни. Ти си вредан свега."

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".