Певач Никола Роквић сумирао је утиске прошле године и октрио шта ће му највише недостајати.

Наиме, певач је открио да је година иза њега била и више него лепа.

- Била је радосна, сазнали смо за Бојанину трудноћу, било је лепих ствари, наравно било је и оних мање лепих, али све је то живот. У свим лепим тренуцима, наравно, највише м и недостаје мој отац... Ја сам заиста захвалан на свему што добијам и имам... - рекао је Никола.
 

Фото: Z. Kнежевић

 

Познато је да Никола поред својих песама пева и песме свог оца Маринка Роквића.

- Увек волим да певам његове песме, али увек одвојим блок када то посветим само њему. Толико хитова има, да бих могао цео наступ тако да певам само његове песме, али отом потом - додао је певач у емисији "Премијера - Викенд специјал".

Подсетимо, Никола је својевремено и открио колико му је тешко да овај пут изабере име за своју наследницу, али да је прва два пута то све ишло много лакше.

- За Леону и Симеона смо брзо дошли до имена. Бојана и ја се увек договарамо тако да се у датом тренутку обоје сложимо. Видећемо, о свему томе причамо и са децом. Они имају неке своје идеје. Називи су такви да не можемо то да прихватимо, јер често нађу инспирацију у цртаним ликовима. Можда ћеркица и сама себи да име, ако се роди на неки празник, као што је Симеон - казао је Никола.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".