Сања Вучић је од првог појављивања била интересантна домаћој јавности, пре свега због свог атрактивног изгледа, али и смисла за хумор, па и акцента који има. Откако је постала чланица групе "Ураганке", доживела је огромну популарност, па се прати сваки њен корак. Међутим, за популарна ураганка је сада испричала нешто што шира јавност није знала.

Сваком од нас се у животу деси пех, мањи или већи, али Сања се нашла у ситуацији која је по њу била веома непријатна. Наиме, како није чекирала кофер на аеродрому у Будимпешти, већ га је понела са собом у ресторан, настала је општа паника!

- Била сам на аеродрому у Будимпешти, стигла сам нешто раније и помислим да одем да поједем нешто, попијем, требало је да се чека доста да се чекирам. И тако одем ја лепо, узмем све редом, вода, воћкице, ово, оно. Седнем, поједем то, опустим се, уживам, гледам друштвене мреже, баш сам дала себи одушка - прича Сања и наставља:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sanjalilwolf

 

- Кад ођедном прилази мени жена која је радила на каси, виче "Брзо, брзо, излазимо напоље, затварамо, брзо", ја се збунила, мислим се "Боже сачувај, сад ми кваре доживљај који сам себи угодила" (смех). Окрећем се, видим полиција и схватим да ми нема кофера! Ја сам дебилчина усред кафића ставила кофер и дошли су полицајци са керовима, са оним што проверавају да ли је ту бомба! Ја крећем да узмем кофер, сви почињу да трче ка мени, да вичу, све на мађарском, ја ништа не разумем! Полиција, неки људи са аеродрома, та касирка исто, ја мучена ћутим и гледам, не знам шта ћу, зезнула сам ствар!
Како каже, ово је за њу био највећи животни блам.

-Најгоре од свега је што ми прилази једна жена и каже "Сања, ево, ја знам мађарски, хоћеш да ти преводим?", само сам помислила да ли је реално да сам се и овде обрукала! Тако да ето, то ми је највећи блам, да сам цео аеродром узурпирала, испразнила кафић са 500 људи због кофера! Они су мислили људи да је терористички напад, није смешно, али у тој ситуацији је био хаос - испричала је чланица групе "Ураганке".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".