Певачица Мина Костић поделила је са својим пратиоцима на Инстаграму да се десио смртни случај у њеној породици и то првог дана нове године.

Фото: Инстаграм принтскрин/минакостиц_оффициал

 

 

- Моја мама је родила десеторо деце и четворо изгубила. Ја у њој видим себе. Знам да ћу бити таква када остарим - изјавила је певачица својевремено.

Мајка Мине Костић данас ће бити испраћена на вечни починак, а џеназа ће се одржати на Новом бежанијском гробљу у Београду. Зоја ће бити испраћена по исламским обичајима.

Фото: Инстаграм принтскрин/минакостиц_оффициал

 

 

Интересантан детаљ је да је Мина православна хришћанка, иако потиче из муслиманске породице.

- Волим да се нашалим да је у нашој кући велика слога, иако под истим кровом живе људи који поштују различите религије. Ја сам хришћанка, брат муслиман, а снаја будисткиња. Она устаје у пет ујутру и некада се два сата моли Буди, мени је то прелепо. Сваки дан се молимо сво троје - признала је својевремено певачица.

Она се на гробљу појавила у присуству репера Ивана Ивановића Ђуса како би испратила мајку на вечни починак. 

Подсетимо, њена мајка Зоја дала ју је на усвајање као малу. Усвојена је од стране Евдокије Дуде Ивановић када је имала пет година, која је тетка репера Ивана Ивановића Ђуса.

Име по рођењу јој је гласило Минира Јашари, а променила га је у садашње када је имала деветнаест година. Мина је читавог живота остала блиска како са биолошком мајком, тако и са усвојитељком Дудом.

(Србија Данас)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".