Наиме, како се наводи, он је пронађен мртав у улици Маршала Толбухина број 27, у једној пекари, у току је увиђај због смрти Мијатова.

Иначе, он је током учешћа у "Паровима" испричао да је био по затворима, и то у Грчкој и Доминиканској Републици. Он је такође тада признао да је пљачкао радње и да је због тога завршио иза решетака.

Једна од његових крађа откривена је јер га је одао мобилни телефон. Међутим, Димитрије се бавио и другим мутним радњама, о којима је обавестио укућане „Парова“.

- У Грчкој сам имао лажна документа, а у Доминиканској Републици сам скидао климе са зграда. Био сам организатор те акције - испричао је Мијатов једном приликом, а његову крими-биографију је допунио Милутин Радосављевић Мили, који је открио да је његов цимер опљачкао и једну старицу у центру Београда.

- Због тога је био десет година у бекству - испричао је Мили, док се Димитрије само смешкао.

Димитрије је иза себе оставио сина, који је био веома болестан и коме су се борили за живот.

"Молите се за Николу, баш му је лоше. Боже, молим те, помози му", написао је Мијатов једном приликом на Инстаграму уз фотографију дечака.

Димитрије је често улазио у сукобе са другим учесницима ријалитија. Преживео је рањавање, затвор, саобраћајне несреће, а био је и у паклу дроге, о чему је причао у поменутом шоу-програму. За собом је оставио сина који живи са мајком у Доминиканској Републици.