Нападач је најпре побегао са лица места, али је током ноћи ухапшен и њему је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Ужицу одређено задржавање под сумњом да је починио кривично дело убиство у покушају.

Немио догађај се одиграо 40-ак минута после поноћи када је О. О. са ножем у руци улетео у кафић "Луда ноћ" у Улици Војводе Мишића у Бајиној Башти и насрнуо на 21-годишњака који је седео унутра задавши му више удараца у пределу грудног коша, стомака и леве руке.

Према незваничним сазнањима, нападу ножем претходио је ранији вербални и физички сукоб њих двојице.

Неко од присутних у локалу позвао је полицију и хитну помоћ који су дошли на лице места. После прве помоћи указаној у Бајиној Башти повређени је одмах превежен у Општу болницу Ужице где му је, између осталог, дијагностикована и расекотина на јетри због чега је хитно оперисан и збринут на хируршкој интензивној нези. Колико удараца је задобио за сада није познато.

О. О. је после напада отишао из кафића, али је током ноћи пронађен. Према ономе што се прича, осумњичени је телефоном позвао газдарицу кафића и питао је да ли је у њеном кафићу заборавио јакну. Када је она рекла да је јакна ту, он је кренуо да је узме и ухапшен је на једној од бајинобаштанских улица. Код њега је пронађен нож дужине сечива 10 центиметара.

Како се сазнаје, у вези овог случаја биће покренута истрага, и предложен притвор против починиоца.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".