Како су за  потврдиле комшије, Тиме З. и Ерика М. су заиста били у вези, а очигледно је за то недавно сазнао и њен супруг З.М.

- Тиме и Ерика су се виђели око шест - седам година и то су сви знали. Њен супруг је радио у Мађарској и скоро све време је био на путу, односно ван куће. Они нису имали никакву везу иако су били у браку. Не знамо шта се сада одједном догодило - кажу комшије.

Како додају, Тиме је према Ерики био диван, па чак и према њеним унучићима.

- Недавно им је купио и зеца - кажу комшије.

Фото: Фејсбук притнскрин

 

Да подсетимо, злочин се одиграо када је мушкарац З.М. убио Тиму З. чекићем јер је сумњао да је био у вези са његовом женом, а онда дигао руку на себе.

У дану злочина, Тиме је ујутру одвезао жену Ерику М. са којом је био у вези до пекаре у којој је радила. Након повратка кући, у дому га је сачекао З.М. који му је пресудио чекићем у главу.

Комшије које живе прекопута Тима очекивале су га на кафи, а како се није појавио покушале су да га потраже. Дошле су до врата и затекле крв на улазу и одмах позвале полицију.

Фото: Р. Шегрт

 

Медији су пренели језиве детаље убиства у Кикинди, а како је наведено сумња се да је З.М. прво секао по стомаку ножем Тиму З, а затим га давио жицом, те му чекићем разбио лобању.

На столу је, према првим сазнањима, пронађен нож са траговима крви, док је у купатилу поред WЦ шоље пронађен чекић на којем су били такође трагови крви.

Полиција је на тавану куће пронашла и мушку особу, без знакова живота, која је била обешена о дрвену греду крова.

Фото: Р. Шегрт

 

На обући и одећи су били трагови крви.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".