Фудбалом је престао да се бави пре више од две деценије, али изгледа као да се управо вратио са припрема за „Мундијал“. Лотар Матеус има шездесет година, веровали или не. Одговор на питање како је могуће да сваки пут кад га видимо изгледа све млађе је једноставан – свака његова нова девојка млађа је од претходне.

Фото: Профимедиа

 

 

Откако су га, последњих дана септембра, на монденском Миконосу „ухватили“ са једном згодном госпођицом, немачки медији не престају да се баве љубавним животом легендарног спортисте. Иако није имао коментар на папарацо фотографије, инсајдери су брзо открили идентитет, адресу, матични број и генетски материјал „сумњивог лица“. Зове се Наталија и има 31 годину. Власница је модне компаније из Минхена. Не бави се манекенством, ако сте то случајно помислили због витке фигуре.

Фото: Профимедиа

 

 

Матеус није потврдио нову везу, мада и не мора. Призори са плаже открили су све што треба да знамо. У јануару се развео од пете жене, Анастасије, са којом има седмогодишњег сина Милана. Кратко је објаснио да се у њихову причу није уплела нека трећа особа, нити је било свађа и тешких речи, већ су схватили да имају различита интересовања и да је дете једино око чега се слажу. Кренули су свако својим путем, али су остали у пријатељским односима.

Фото: Профимедиа

 

 

‒ Комуникација је веома важна у браку. Треба о свему отворено разговарати, подржавати једно друго и у добрим и у лошим временима – истакао је Лотар једном приликом.
 
Нова девојка Лотара Матеуса млађа је од његових ћерки Алисе и Виоле, које има са првом супругом Силвијом. Виолу је допратио до олтара када се пре неколико недеља удала за менаџера из Аустрије Андреаса Гангла. Има и сина Лориса са швајцарском манекенком Лолитом Мореном. Трећа жена била му је Маријана Костић, после ње оженио се Украјинком Лилијаном Чудиновом, а потом Анастасијом Климко.

Фото: Профимедиа

 

 

 Матеус нову изабраницу није испуштао ни из вида ни из руку док су уживали у последњим данима лета. Будући да је окорели заводник склон заљубљивању преко ноћи, мало ко би се зачудио када би сутра изговорио и шесто „да“.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".