Полицијски увиђај је потрајао до касно у ноћ. Возач камиона је ухапшен на лицу места, а против њега је поднета кривична пријава због изазивања саобраћајне незгоде са смртним исходом, због чега му прети вишегодишња казна затвора. Данас се очекује његово саслушање.

Према кривичној пријави, Армин је у 15.10 возио камион с приколицом која служи за превоз аутомобила. Везину цожње, како је утврђено, није прилагодио условима вожње, у време када ке пут био клизав. Из тог разлога је у једном тренутку прешао на супротну страну пута, а тад му је у сусрет наишао "рено" којим је управљао Д. П. (38), а са ким су у аутомобилу били, према незваничним сазнањима, мајка (57) и брат (35).

 

 

Камион је прво ударио у заштитну ограду, а онда је задњим делом закачио предњи део "реноа". како је наставио да се креће неконтролисано, ударио је и задњи део аутомобила.

Вотач је подвргнут алкотесту, а резултати се и даље чекају. Даљом истрагом такође треба да се утврди да ли је у време несреће користио мобилни телефон.

Тела преминулих послата су на обдукцију, где ће се, између осталог, утврдити и да ли је Д. П. био под утицајем алкохола.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".