- Осећам се одлично. Презадовољна сам како сам поднела ову трећу операцију. Јуче сам се и прошетала. Да моје здравствено стање није како треба, отишла бих после отпуста из болнице кући да лежим у кревету. Извадили су ми штитасту жлезду. Одлучила сам се на то јер годинама имам Хашимотову болест. Жлезда није функционисала како треба и на скену који сам радила у Истанбулу налаз је показао бенигни резултат. Радосна сам јер се карцином не шири. Зрачење хемиотерапијом је заустављено, хвала богу засад. Штитаста жлезда је извађена највише ради превентиве, јер је упила велику дозу зрачења од претходне болести - изјавила је Марије.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

Марији је за тих неколико дана недостајао унук Жељко, а и он њој, и то не може да се сакрије јер га је она буквално и чувала док му је мајка у ријалитију.

- Чувају га ћерке Тијана и Ана, али чули смо се нон-стоп преко видео-позива, тражио је да му бака купи играчку. Златан је, скроман и послушан. Пресрећна сам с њим - рекла је Марија, чији је супруг Синиша такође имао рак.

- Супругово здраствено стање је одлично. Његов карцином је био у првом стадијуму и операцијом је то завршено - закључила је Марија.

(Објектив)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".