Брат од стрица девојке И.К. (26) која је нађена мртва у изнајмљеном стану на Звездари каже да породица не сумња ни на шта, а да постоји само једна ствар коју желе да сазнају.

Наиме, како наводи, родитељи се нису чули ни са полицијом нити било којом службом из Београда.

- Чекамо токсиколошки налаз и тада ћемо и видети шта је било са нашом И. До тада не желимо да смишљамо никакве сценарије у својој глави - каже младић.

Истакао је да су у породичној кући били два дана, те да нико од целе породице не помиње сам узрок смрти док не стигне налаз.

- Родитељи су и даље скрхани, не могу да дођу себи. Велика трагедија, само желимо да знамо на који начин је преминула - додаје он за Блиц.

Како су медији пренели, први резултати обдукције И. К. нису показали узрок смрти, а обдукција ће бити готова када буде познат резултат токсикологије. Како Курир сазнаје, на телу девојке нема убода ни прелома, а подјезична кост није сломљена, која је иначе, по правилу, у случајевима насилног дављења поломљена. На њеном телу нема ни трагова насиља.

- Лекар из Хитне помоћи који је констатовао смрт, прелиминарно је рекао да су очи (беоњаче) "беле", нису крваве. Када су крваве, то је сигнал да је било дављање - рекао је извор Курира.

Подсетимо, И.К. је пронађена мртва у стану на Звездари, а њена браћа су је кроз прозор стана видела како бледа лежи на кревету подигнуте мајице и откопчаних панталона, а имала је подливе на врату.

Мистериозно је и то што кључ Иваниног стана није пронађен на лицу места, нити међу стварима несрећне девојке, а врата стана су била закључана.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".