- Разболео се и умро од туге за нашом Маријаном. Није дочекао да сазна што јој се догодило - казала је кроз сузе његова удовица Гордана Ковачевић за Слободњу Далмацију.

Иво, који је само пре месец дана штрајковао испред полиције у Загребу због нестанка ћерке Маријане, није дочекао да му пронађу ћерку, а имао је само једну жељу.

Фото: Јутјуб принтскрин/VELIKI BRAT/Дневник.хр принтскрин

 

 

"Рекли су ми да то вероватно није она. Наводно је реч о жени старој 45 година, а тело је око месец дана у води. Не знам да ли ми је то олакшање или није", рекао је утучени када је пре два месеца испливало једно тело у Сави, а многи су претпоставили да је то управо тело победнице Великог брата.

"Иду Сви свети. Где ћу ставити цвеће? Имам своју родбину, имам покојну сестру, знам где ћу однети цвеће. Шта ћу са мојом Маријаном? На балкону да јој запалим свећу? А не смем запалити још јер не знам што је било", говорио је несрећни отац.

Подсетимо, Маријана Сеиферт, победница регионалног Великог брата, нестала је 27. априла 2022. године. Њена сестра Маја Ковачевић ушла је у Задругу и пред камерама у ријалитију испричала своју болну исповест уз тврдње да њена сестра Маријана више није жива.

(Курир)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".