За време пуштања снимака, задругари су имали прилике да виде клип на ком се види емотивни однос Далиле Драгојевић и Филипа Цара.

Дејан је након овога остао затечен, његова реакција изненадила је све укућане. Многи су се запитали чему таква реакција јер ипак је у питању њгова жена. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Немам коментар, искрено да ти кажем. Шта да прокоментаришем, нека кажу други па ћу можда да се надовежем - рекао је Дејан.

- Види се да нешто има између њих. Нисам знао да постоје емоције са његове стране, а видим да Далила не може да сакрије емоције и да јој он прија. Сигурно постоји нешто што нам још нисте показали, тако да је врло незахвално да кажем сада нешто - додао је Менсур.

- Да ли је могуће да немаш шта да кажеш нешто, ово је твоја жена? - питао је водитељ.

- Немам, шта да кажем, то је бивша жена - одговорио је Дејан.

- Ја сам гледао све напољу и све ми је јасно, ово је само део. Што се мене тиче Цар и Далила су у вези а Дејан је само формално ту - рекао је Ђедовић.

- Шта хоћете ви од мене? Сви гледате у мене сада, шта треба да кажем, она се смеје само, ништа није урадила. Она је рекла да је гушим и ево пустио сам је нека је срећна, а сад је подржите! - добацивао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Очигледна је њена срећа са Царем, кључна ствар је да се она од њега оградила и то све говори - опет је устао Менсур.

- Ја њега и даље волим, немој ти мени да причаш нешто, ја ваљда знам најбоље - убацила се Далила.

- Ви не капирате ништа, није понета то. Поента је да јој он изјављује љубав а да се она смеје и да прихвата све! То је поента! Не треба мени потврда ничија! - рекао је Мики.

- Он опет тражи кривицу у нама свима, што коментаришемо, он каже да је ово луфт, а то нема везе са луфтом. Све је очигледно и по понашању и по гестикулацију, види се да су се заљубили и да им прија изолација. Оно што Менсур каже је чиста глупост - говорила је Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја сам рекао своје мишљење немој одмах да вређаш. Ја да сам ово видео са Милицом, хаос би направио а заједно смо само два месеца. Зато сам рекао да се Далила оградила од њега, то је једино што ми је логично. Коцке су се склопиле, срећна је, чини је срећном и све је јасно. Види се да је она незаинтересована - говорио је Менсур.

- Овај клип говори више од хиљаду речи и да се ништа не чује! - рекла је Миљана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".