У исповести, коју медији преносе говори о одрастању у складној и срећној породици у Хрватској, али је безбрижно детињство прекинуо рат због ког је са породицом дошао у Београд без ичега.

- Дошао сам у Београд без ичега, у мајици и фармеркама. Али и тада сам размишљао да ће се и то завршити и да ћу прекинути ток таквог живота, да спавам код сестре Нинице иза неке пећи. Чудан и тежак период, али ја то тако нисам доживљавао. Имам неку своју животну филозофију да сви проблеми у животу постоје да би се решавали - започео је Мили своју исповест и додао да је убрзо отишао у Праг где је студирао, а сналазио се како је умео да би преживео, те кратко додао чиме се бавио:

- Свашта нешто, добро и лоше. Хајде да кажемо да нисам конобарисао и да ту станемо. Рекао је Мили уз осмех.

Не крије да га је музика одувек привлачила и да се увек видео у том заимању, а онда је препричао једну од ситуација с почетка:

- Имао сам само 10 евра у новчанику и могао сам да купим да једем или да поручим коњак у једном од најлуксузнијих ресторана. Ово друго сам учинио јер сам желео да се осетим важним. Сат и по сам сам са собом размишљао и уживао у том скупом окружењу. Онда сам отишао на воз и дошао сам у Београд 'мртав гладан'. Нисам јео, а нисам ни имао пара. Та нека жеља да себе негде стављате и визуализирате неке ситуације, то ме је гурало - испричао је Мили.

По повратку из Прага имао упознао је Марину Туцаковић која је препознала његов таленат и одлучила да га упозна са бројним звездама и помогне му да са њима отпочне сарадњу, као што су Јасна Миленковић Јами, Драгана Мирковић, Весна Змијанац и Жељко Самарџић, а онда је дошло до прве сарадње са Светланом Цецом Ражнатовић са којом је после тог једног албума сарађивао пуних 20 година.

- Ја сам се одлучио за тај један пројекат и договорио се са Цецом и кренуо је наш пут од 20 година.

Касније му је припала та част и да ради на албуму Лепе Брене "Уђи слободно".

- Увек сам сматрао да Лепа Брена боље пева него што то показује у својим песмама. То се чује, види се - закључио је Мили.

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".