Како је испричао, нема снаге да живи а бол је јача од њега самог у овим тренуцима.

- Она је волела зиму - једва је изговорио блиски пријатељ девојке И. К, пише "Блиц".

Ј. Г. Г. који је био на последњим фотографијама са Иваном, а објавио их је у суботу на Фејсбуку након што је њено тело пронађено.

Новинари "Републике" су ступили у контакт са Ј. Г. Г., а том приликом им је природу њиховог односа окарактерисао као пријатељски, као и да је за њу био спреман живот да да и да су свакодневно комуницирали.

- Ивана и ја смо се чули сваки божји дан, чак и зоре дочекивали . Имала је проблем са спавањем - рекао је младић.

Открио је да су се упознали на Проклетијама али и како су се слагали.

- Обоје волимо зиму, а однос између мене и Иване био је као између брата и сестре. Можете да замислите колика је моја бол. Ми смо били планински пријатељи - рекао је пријатељ несрећне девојке.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

Момак је на свом профилу на друштвеним мрежама, како смо већ писали, објавио снимак са заједничким фотографијама уз дирљиву поруку.

- Анђеле мој, знам да није добро да мрачим, јер вероватно ме гледаш са неба, па вероватно желиш да и мени буде лакше. Ја желим да теби буде још лакше док ти идеш у рај. Али то сам ја, твој планински човек ког си сањала већ годинама, није нам се дало да се још једном видимо на лепим твојим омиљеним Проклетијама. Нека ти је лака црна земља, Мико мој. Увек сам те волео и волећу те до краја живота. Збогом - написао је он.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Он је касније и додао да "не може да верује да се баш њој ово догодило".

- Анђеле мој, чисто не могу да верујем да се теби ово десило, бићеш у мом срцу заувек. Нека ти је црна земља лака, душо моја - написао је он.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

Вест о смрти девојке И.К. све је много погодила. Његова објава са заједничким фотографијама има много коментара у којима се људи опраштају од И.К. и моле се да пронађе свој мир.

Подсетимо, И.К. је пронађена мртва у стану на Звездари, а њена браћа су је кроз прозор стана видела како бледа лежи на кревету подигнуте мајице и откопчаних панталона, а имала је подливе на врату.

Резултати обдукције би требало да покажу да ли је у питању убиство и потврди сумње полиције, али и њене породице. Мистериозно је и то што кључ Иваниног стана није пронађен на лицу места, нити међу стварима несрећне девојке, а врата стана су била закључана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".