Иван је добио забрану приласка када је вереници ударио неколико шамара, а она њега избола маказама.

Међутим, њих двоје, како комшије тврде поново су заједно и то на истој адреси.

Фото: Јутјуб принтскрин/Amer YT

 

- То није био први пут да се свађају, псују и туку, а нажалост неће бити ни последњи. Овог пута је кулминирало јер је једна комшиница то пријавила јер више није могла да слуша њихове свађе, а то слушају и њена деца. Неколико пута су их комшије опомињале да, уколико већ хоће да живе такав живот пун скандала, да буду тиши и да се не расправљају и псују пред децом у оближњем парку, али не вреди - каже један од комшија револтиран понашањем Ивана и Јелене.

Он додаје да их и даље виђају заједно.

- Ма какви он живи код комшинице, то што је рекао за једне новине. Он се исту ноћ вратио код ње, она не би ни пријавила да ју је тукао да комшије нису звале и виделе крв по ходнику. Виђам их заједно како шетају њеног пса, час се грле, час свађају, све исто као и раније - каже комшија.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official

 

У оближњем маркету кажу да их виђају одвојено, али да ни раније нису долазили заједно, већ једно купи намирнице.

- Он чешће долази од ње, али види се да купује ствари и за њу. Неваспитан је и надобудан, мисли да је звезда. Стално се нешто жали, те да ли је топао хлеб, те да ли му је исечено како је желео сухомеснато, те зашто је нешто на другој полици...Чули смо шта се десило, односно сазнали из медија и то нас не чуди. Дуго живе у овом крају, преселили су се само у другу зграду, тако да су нам сталне муштерије па смо их и упознали - каже једна радница.

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

- Виђам их заједно последњих неколико дана. И не крију да су остали у истом стану без обзира што он има забрану приласка. Ма о чему он може да размишља и да схвати да је у прекршају када је пола живота у ријалитију. Колико читам не виђа ни децу, шта о таквом човеку да мислим - каже комшиница која није желела да нам се представи како не би имала проблема са Маринковићем, како каже.

Комшије су незадовољне што су им Иван и Јелена суседи јер стално слушају гласну музику и окупљају друштво.

- Знате ли како изгледа смеће које они изнесу након само једног окупљања друштва. То су десетине флаша пива и осталог алкохола, а њима двома и не треба друштво за опијање. Они то могу и сами. Стално их видим како носе флаше. Бучни су и као да су глуви пуштају музику до даске, лупамо им често на врата и у цеви, али џаба. Понашају се као да су богом дани - револитан је комшија који има двоје мале деце па му бука смета.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".