- Чим се дете родило, било је јасно да ја нисам отац. Дете је било црно. Био сам апсолутно шокиран. Не само да сам открио да дете које толико очекујем није моје него сам открио и да ме супруга вара - написао је несрећни мушкарац на друштвеној мрежи Редит.

Марк никада није мислио да се тако нешто може догодити јер је њихов брак јако добро функционисао. Како каже, били су невероватно блиски, сматрали су се најбољим пријатељима који деле сличне вредности, интересе и хобије. Па кад је Ана почетком ове године неочекивано затруднела, Марк ни на секунду није посумњао да се догађа нешто чудно.

- Када смо открили да ћемо имати још једно дете то нам је било изненађење јер је моја супруга одлучила да има само троје деце иако сам ја одувек желео више. Због тога смо јако пазили, али ја сам био одушевљен када сам чуо ову вест - објаснио је Марк.

Фото: Профимедиа

 

 

Тако је Марк био потпуно сломљен када је открио не само да није биолошки отац већ да га је и толико вољена супруга преварила.

Ана је упознала мушкарца у једном клубу где су се напили и завршили заједно. Разменили су телефонске бројеве, како би се поновно видели, али кад је открила да је трудна, мушкарац је блокирао њен број.

- Покушала је да ме смири рекла ми да јој он ништа не значи, да је погрешила и да жели да заједно одгајамо нашег сина. Али, нисам могао да останем више са њом - открио је Марк.

Чак су и Анини родитељи, који су, према Марку, отворени расисти, понудили да му плате адвоката како би добио старатељство над децом. Такође су му рекли да ће новац који су чували за Ану сада дати њиховим ћеркама, јер се не могу помирити с тим да имају црног унука.

- Тражили су јој чак и да дечака да на усвајање што је она одбила. Неколико пута су јој претили да ће је избацити из тестамента ако то не учини, што су на крају и учинили јер је она одбила да напусти свог сина - рекао је Марк.

Марк је додао да не зна треба ли да прихвати понуду њених родитеља јер би с тим новцем њихове ћерке имале пуно користи

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".