Непознато лице им се обратило речима "шта ме бре гледаш"а онда је уследио напад.

Оца и сина тројица ударала песницама и шутирала ногама по глави и телу оборивши их на земљу. Мајка је скочила на сина како би га заштитила од даљих удараца, док су исти наставили да га шутирају, а онда су из возила изашла још 4 лица која су такође шутирла и ударала оштећене. Код оца и сина су констатоване тешке телесне повреде у виду прелома носа и друге повреде по глави и телу задржани су на даље лечење у ЗЦ Врање.

Захваљујући снимку са сигурносних камера након што је ОЈТ наложило увиђај лица места и да се изузме видео запис са оближњег локала идентификована тројица од седморице нападача на породицу. Одређено им задржавање до 48 сати због кривичног дела тешка телесна повреда и кривичног дела насилничко понашање

Саопштење ОЈТ у Врању, преносимо у целости.

- Дана 20.12.2022. око 02 часа малолетна ћерка пријавила је да су 7 лица напала њену породицу на улици испред зграде у улици Пролетерских бригада у Врању.

Патрола ПУ Врање је изашла на лице места где су затекли оштећене В.М. супругу В.Ј. са децом, који су рекли да су ишли улицом, а када су дошли испред зграде у којој живе, непознато лице им се обратило речима "шта ме бре гледаш"док су са њим била још два лица када су одмах оштећениог В.М.и његовог сина почели да ударају песницима по телу , по глави потом су их оборили на земљу и почели да шутирају ногама у пределу главе, док је мајка В.Ј. скочила на сина како би га заштитила од даљих удараца, док су исти наставили да га шутирају, када су из возила изашла још 4 лица која су такође шутирла и ударала оштећене.

Након извршеног прегледа оштећених у ЗЦ Врање код истих су констатоване тешке телесне повреде у виду прелома носа и друге повреде по глави и телу и исти су задржани на даље лечење у ЗЦ Врање.

Наложено је да се изврши увиђај лица места сачини крим. техничка документација, да се изузме видео запис са оближњег локала, у накнадним консултацијама дежурни заменик је обавештен да су препозната три лица К.М. (2003), М.Т. (2003) и Д.Н. (2003) сви из Врања.

Такође је наложено да се осумњиченима одреди задржавање до 48 сати због кривичног дела тешка телесна повреда и кривичног дела насилничко понашање", навео је у саопштењу портпарол ОЈТ у Врању Миодраг Стојановић.

Улици Пролетерских бригада у Врању налази се у доњем делу града и спада у фреквентније саобраћајнице.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".