Наиме, њен супруг је све то снимао, али на сву срећу реч је била о пословној сарадњи, с обзиром да је позната учесница такмичења "Звезде Гранда" упловила у односе са другим, само за снимање спота, а кога ће другог да зове, већ супруга, који се професионално бави том врстом посла.

 

 

- Види мене жена и по, крупна и размишљам 'ај ти сад нађи некога ко неће да изгледа смешно поред мене. Прво сам желела да нађемо моделе, да њих снимамо али су ми објаснили да то не треба тако. Размишљам ја тако кога да нађем и падне ми на памет мој школски другар који је већ радио неке спотове и има искуства - испричала је Слађана кроз смех. Иако је професионалац у свом послу, признаје да јој је било изузетно непријатно.

 

 

- Кажем ја мужу како ћемо ми сад ово, ти снимаш своју жену с неким другим и онда је настао минут ћутања - признала је, али је убрзо схватила да њен супруг озбиљно доживљава свој посао с обзиром на то да се иначе бави снимањем.

- Кад си могао да снимаш разне голе жене и ја сам то поднела можеш сад и мене с другим рекла сам му - рекла је Слађана у емисији "Гранд Магазин".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".