Комшиница Даркове мајке у Брестачу открила је да не може да прежали то што јој је син окренуо леђа и не зна шта се дешава са њим.

Комшиница Даркове мајке у Брестачу открила је да не може да прежали то што јој је син окренуо леђа и не зна шта се дешава са њим.

Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial, Фото: Инстаграм принтскрин/ gagic_marina

 

 

- Па, како жена може да се осећа. Дарко ће мајку живу да сахрани, што се каже. Она не зна ни шта се дешава са њим. Кад јој је други син, Дарков брат, рекао да је сазнао за женидбу, жена је од муке заплакала. Па, она само њих двојицу има. И Дарко има само њу, откако му је умро отац Милан и уместо да гледа мајку, да брине о њој јер зна колико је сломљена била прво његовом несрећом, а онда смрћу мужа, он је сад тако за срце уједе. И да мајка не може да се чује са својим сином да јој он каже јел то истина или није! Па то је страшно - причала је комшиница блиска Лазићима и додала:

- Толико да буде немилосрдан, мајка није заслужила. Ја не знам шта се дешава са тим дететом. Или је полудео или га је неко омађијао. Ако је неко Дарку цео живот био подршка, то је мајка, ветар у леђа за све. Па, он се ником од укућана није јављао на телефон. Почели су да сумњају да га је Катарина окренула против њих, али тако нешто не би дозволио. Сад мајка опет чита како Дарко прича да живи на Каћин рачун јер нема паре, али ће да купи луксузан стан у Новом Саду јер она жели тамо да живи. Ваљда ће њој да купи, јер га сад издржава, па је захвалан, а све друге су га черупале. А онда сам каже да стално ради. Па где су му паре ако стално ради! Тај дечко није свестан шта му рођена мајка преживљава - била је искрена комшиница која за Бранку има само речи хвале.

(Свет)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".