Глумица Љиљана Јакшић, домаћој јавности познатија као Салвета остварила се у улози мајке у 52. години. Пошто је сазнала да је у другом стању, њен партнер је одлучио да је напусти, а она је била најсрећнија жена на свету када је сазнала да ће добити девојчицу.

Термин самохрана мајка не воли, нити је брине шта ће рећи околина. Ради за себе и своју наследницу и како каже, и кад падне од умора, због Дарије увек иде напред. 

Фото: Н. Скендерија

 

- Нисам баш одлучила да то буде у овим годинама, него су се околности наместиле. Од првог тренутка и пре него што се десило и дан-данас, ја сам пресрећна жена. Даријин осмех, не њена реч, већ само поглед и мисао о њој је нешто што ми чини живот радосним. Ни у тренуцима када мислим да не стижем, да падам од умора, да не могу више, кад помислим да ми је исцурила сва енергија, кад је она у питању нађе се снага. А увек је она у питању. И кад радим - радим јер је то неопходно због нас две, због наше мале породице. Када идемо у обилазак или где већ, потрудим се да њој прија, да њу то нешто научи, сва је акција усмерена на то да њој буде добро, да нама буде добро - каже Љиљана Јакшић.

Иако ју је партнер оставио у веома тешком периоду, она није клонула духом, знала је да жели то дете да роди.

- То је била толико јака срећа, да сам у том тренутку знала да ће читава трудноћа добро проћи, да ћу ја кроз неколико месеци држати у свом наручју. Ја сам радила до осмог месеца трудноће. Све остало је било мање важно, па и то са партнером је било мање важно. 

Фото: Танјуг/З. Жестић

 

О оцу њене ћерке не воли да говори, и како каже, то што је он одлучио да не живи живот са њима, то је његов проблем. Своје одлуке, али ни туђе не преиспитује.

- Ја нисам та која врши процену његовог оправдања. То је његова одлука и то је његов проблем и не бавим се тиме - казала је Љиљана  за "Блиц" и додала да је веома емотивна, али да сузе сматра чишћењем и умивањем душе. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Рада Ђуричин

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".