Девојка је последњи пут виђена јуче око 16 сати у старом делу Прибоја кад је изашла из породичне куће и од тада јој се губи сваки траг. Претпоставља се да је на себи имала зелену јакну и сиву тренерку и црне чизме.

Далибор Дујовић, отац нестале девојке, замолио је на друштвеним мрежама да му сви који то могу помогну у потрази за ћерком, која је последњи пут виђена у понедељак.

Отац је други дан за редом замолио људе добре воље да се сутра ујутру у 9.30 окупе на железничкој станици.

- Други дан пролази! Знам да није касно. Потребни сте мени и мојој Илинки! Потребни сте себи! Да схватите како сте велики људи! Помозите да је сутра нађемо и одведемо кући заједно! Молим спортисте, планинаре, ловце, сва удружења... Треба нам што више младих јаких људи. Хвала од Икине маме, тате и бате - написао је отац на Фејсбуку.

Девојка је крајем септембра, подсетимо, такође нестала, а на брду Бић изнад Прибоја покушала је самоубиство тако што се отровала лековима.

Тада се читав Прибој удружио и кренуо у потрагу, нашли су је недуго потом без свести, а лекари у прибојској болници су јој једва спасили живот.

Породица моли све људе, уколико имају било какве информације о нестанку, да пријаве на бројеве телефона 064/3090-601 или 064/1435-423 или најближој полицијској станици.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".