Однос младе ријалити звезде са дечком Филипом Царем лоше утиче на живот њене породице у селу у околини Крушевца. 

Ани је понижавајуће то што Милица ради, њена молба за љубав и за ниске страсти. Та потреба за што већом популарности на рачун образа чини да мајка не излази из куће. Милица је постала пунолетна у ријалитију, тако да ствари које ради су прилично згрожавајуће: 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Мало је рећи да је Ана очајна. За њу је све оно што Милица тренутно ради у "белој кући", а посебно однос који има с Филипом, у најмању руку понижавајућ за њену ћерку. Бачина је мало место где се сви познају, и док је прошле сезоне Милица имала симпатије комшија и мештана Вараварина, чијој општини припада ово село, ове сезоне ситуација је сасвим другачија - открива извор, и додаје:

- Ана помно прати дешавања у имагинаријуму, али овај пут не може да нађе оправдање и разумевање за Миличино понашање. Буквално не излази из куће, а до продавнице шаље прву комшиницу с којом једино и комуницира у овим за њу тешким тренуцима. Док је прошле године могла да се помири с чињеницом да је нашла знатно старијег дечка, ове године јој не улази у главу на шта је све њена ћерка спремна зарад популарности.

 Ана има честе промене расположења и да једва чека новогодишњу емисију када ће отићи да види Милицу и да јој каже шта мисли.

- Ана је решена да јавно искритикује своју ћерку ако је буде посећивала током новогодишњих празника. Се*с с Филипом о коме су брујали сви медији Ану је дотукао и није јој било добро када је све то гледала - завршава извор.

- Молим вас, ништа ме не питајте. Све сам видела и знам зашто ме зовете, али ја не могу и не желим да коментаришем све то. Имајте разумевања, заиста ми је тешко - рекла је Ана и спустила слушалицу.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".