- Захваљујем господу Богу што није трудна, искрено да вам кажем! Срећна сам што је резултат такав какав је. С друге стране, и да је трудна, прихватили бисмо све. То је наше дете, имала би сву подршку од нас. Нек је она нама жива и здрава пре свега. Много сам срећнија што није трудна. Пред њом је младост и живот, амбиције, има времена на све - каже Миличина мајка Ана. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

На питање о Менсуру као потенцијалном зету и његовом односу с Милицом, Ана најпре није желела да коментарише. Била је уздржана, а потом је отворила душу и признала своје искрено мишљење, уз напомену да, шта год она мислила, ћеркин избор ће подржати.

- Па, шта да вам кажем... Мени се лично Менсур не допада, ни физички, ни карактерно, никако... Превише је љубоморан, то ми се гади. Ја са таквим човеком не живим и мени то не импонује... Није она та која ће то да трпи, прво није тако одрасла, а такође она је амбициозна, слободна, воли да се нашали. Њему смета кад проговори с било којим мушкарцем тамо... Не знам шта да вам кажем. Мени се то не свиђа, ко зна, можда ћу променити мишљење. То је мој став, нећу да отежавам Милици... Она је тврдоглава, увек тера своје, а ако је он њен избор, ја то прихватам и нећу се мешати - искрена је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Менсур се, иначе, у понедељак увече жестоко наљутио и разочарао у Милицу, када је за црним столом схватио да га је лагала у вези са његовим љутим супарником Владимиром Томовићем. Наиме, МИлица му је својевремено "пријавила" да ју је запратио, што је било довољно да га разбесни, а на питање да ли су се дописивали, рекла је да нису.

споставило се да су размењивали како текстуалне, тако и мултимедијалне поруке, што је открио Лазар Чолић Зола. Милица је пољуљала Менсурово поверење, који је завршио у сузама, а о томе шта се збило између седамнаестогодишње задругарке и бившег ријалити учесника, који ће следеће године напунити 40. година, питали смо њену мајку Милицу.

 

 

- Ја сам знала да се она дописује са њим, али нисам знала детаље. Запратио је, дописивали се, али стварно не знам ништа шта се даље дешавало, није ми испричала шта су се тачно дописивали - каже Ана, која је, како тврди, одмах упозорила ћерку.

- Рекла сам јој:"Шта ће ти он, толико је старији од тебе", а она ми је рекла се не бринем, да се ништа специјално не дописије са њим... Не знам о каквим се порукама ради, не би ми било пријатно да се појави нешто, да изађе нешто експлицитно... А искрено, ни сада ми није пријатно када неке ствари у "Задрузи" гледам - каже Ана.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".