Дејан је одговарао на питања о односу са супругом Далилом. Он је пре него што је почео да прича, поручио песму Дарка Лазића под називом ''Причала си мени''.

 

 

-Нисмо ништа решили и нисмо ништа причали од оног дана, пошто су неке ствари по мом мишљењу нерешиве. Као решене су неке ситуације, а и нису...Пустићу је да ради шта хоће, трудићу се да њој буде како је навикла, код мене кад дође, мора да буде монотонија - рекао је Дејан.

-Да ли си спреман за развод? - питао је Ђедовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 


-Нисам спреман. Да ја могу да вратим време, ништа не бих променио, нити бих на силу ништа радио. Мени је било идеално, да ли је сад схватила шт аје живот, не знам. Иду дани ја сам пола пола. Неку комуникацију ћемо сигурно имати, какву, не знам - рекао је Дејан.

-Да ли си приметио да оне твоје фејк ситуације нису опстале? - питао је Ђедовић.
-Нису моје ракције биле вештачке. Ја како осећам, тако и радим. ја не моху да утичем на туђу заљубљеност у њу. Људи су очекивали неке реакције од мене, које ја нисам спреман да дам. Негде у дубини душе покушавам да угасим у тај однос, јер сам је изгледа превише заволео. Треба да почнем да се хладим, полако. Нисам ни ја цвећка, правио сам ја и горе ствари овде. Да могу сад бих узео телефон, гледао у слике и плакао бих. Мислим да је то нормално, јер ја ништа не радим на силу - рекао је Драгојевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Да ли мислиш да је Далила заљубљена у Цара? - питао је Ђедовић.
-Не мислим. Постоје ствари које ја знам и пре овога, она се не смеје само са њим. Није проблем Филип Цар, него ја да будем сатеран у ћошак, јер не знам шта да урадим. Ја плачем зато што постоји то хлађење, а можда то нисам желео

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".