Живот под светлима рефлектора, путовања, наступи и хорде обожавалаца подразумевају, према мишљењу многих, и велике суме новца. Међутим, певачица Тијана Дапчевић истиче да је то заблуда, те да музичари не живе у толиком изобиљу као што се верује. 

 

 

- То су предрасуде и људи живе у заблуди да ми певачи, и људи који се баве јавним послом и сценом, да ми имамо дрво где су доле двадесет, горе педесет и сто, а на врху крошњи су љубичасте новчанице. Људи живе у заблуди да је нама лако. Јесте најлепши део посла када изађеш на сцену и узмеш микрофон, кад осетиш публику и интеракцију са публиком. То је најлепше, благословена сам што радим тај посао и стварно сам захвална - рекла је певачица за "Блиц" и додала да постоји и она страна шоубизниса која јој није омиљена. 

- Потребно је да се извозаш не знам колико километара, од тачке А до тачке Б, треба да дајеш интервјуе и да се смешкаш, то је пропратни материјал овог посла, који ми који се бавимо шоу бизнисом нешто и не волимо. Причам из личног искуства. Највише волимо да будемо на сцени, певамо, глумимо, то је оно што је лепота мог посла, али далеко од тога да је све дивно - каже Тијана, којој се догађало и да за свој наступ не буде исплаћена. 

 

 

- Десило ми се много давно, једном, можда два пута, десило се и да се ништа не деси од договореног, али то је данак неискуству. Сада је сасвим друга прича, када се опечеш о млеко и у јогурт дуваш. Најлепши део посла је када се заврши концерт, када скинем штикле и шминку и та такозвана катарза која наступи после наступа. То је нешто најлепше на свету - објаснила је певачица, која посебно памти савете које јој је дала старија колегиница Лепа Брена. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Од Брене сам доста научила, дружећи се са њом. Савет који ми је Брена дала је био још почетком 2003. или 2004. године, заједно смо путовале у Немачку и почела сам да кукам у авиону, а Брена ми је рекла 'Шта се бре жалиш, колико имаш година, само цепај и рађај децу под хитно'. Тако да, тај савет сам 'спаковала' од драге моје Брене и доста ситуација које смо заједно доживљавале - рекла је Тијана, која са супругом Миланом има сина Вука. 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".