Дејан Драгојевић оставио је јавно своју девојку Александру Николић због њеног присног дружења са Филипом Царем.

Он је и овог пута на свом јутјуб каналу поделио са својим пратиоцима радосне вести, на које је, како каже, чекао шест месеци и које му се увек десе када год му је нека прекретница у животу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Шест месеци сам чекао да ми стигне ово. Не могу да верујем да ми је стигло. Живо ме занима када ће да легне та кинта, имам много тога на уму. Шта је специфично? Сваки пут када ми се дешава та прекретница у животу, сваки пут неки нови корак и колико год лоше нешто било по мене, уствари буде добро...- рекао је Дејан у видео клипу, па је додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/dinodizdarevic

 

- Питао сам се шта ће бити и данас су ми стигла два писма. Једно ћу вам снимити за 15 дана (смех), а друго сада. Не знам шта ћу урадити са овим парама, да ли ћу покренути бизнис или купити ауто. Нема поенте да сређујем собу, јер се диже спрат на кући. Сада имам вољу, јер кад знам да све што снимим и окачим, знам да ће ми паре долазити. То је било као да идем сваки дан на посао, а немаш муштерију. Не знаш шта те у животу чека, можда из заје**нције кренеш, па на крају ти буде добро - додао је Драгојевић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".