Лазић је наводно судбоносно "да" изговорио у тајности, и то у једној општини у Новом Саду, а интимној церемонији венчања присуствовало је свега неколико пријатеља, док се Даркова мајка Бранка, а ни остатак породице, нису појавили.

Овим поводом огласио се фолкеров рођени брат, Драган, који је признао да се са Дарком није чуо више од недељу дана, те да у породици нико не зна да ли се венчање уопште десило.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Дарко и ја се нисмо чули више од недељу дана. Он јесте луд, али не знам да ли је било венчања. Ваљда би ми као брату нешто рекао. Он и Каћа су на путу, колико знам, овде није долазио. Мада, код њих се никад не зна! Кад се чујемо знаћу детаље, за сад ми се не јавља. Нисам се ни са мајком чуо, бар би она нешто рекла да зна - истакао је Драган за Републику.

Подсетимо, према писању медија, Дарко и Катарина изговорили су судбононо "да" јуче, 8. децембра, у општини у Новом Саду у присуству само неколико људи. Фолкеру је ово други брак по реду, а претходно је на луди камен стао са колегиницом Аном Севић, са којом има ћеркицу Лорену. Иако је био верен са Марином Гагић, Лазић се с њом није оженио, а из њихове љубави родио се син Алексеј.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".