Весна је у својој аутобиографији "Кад замиришу јорговани" отворено говорила о алкохолу, али и дроги, коју је наводно пробала у Америци.

- Недозвољене супстанце су узимале маха баш у време мог боравка у Америци. Платиш, ако већ није урачунато у цену улазнице или конзумације, конзумираш и збогом памети. Ако ти се то не свиђа, нема проблема, само реци, за новац се брзо може добавити све шта ти је по вољи и укусу. Блентави осећај лажне сигурности и надљудске снаге. Све је лепше него што јесте, све се чини лакшим него што јесте, све је могуће, чак и оно што није.

Фото: Милена Анђела

 

- Када омама прође, болни судар са стварношћу. Кајање и страх, неприродни страх. У поводу и у разлогу све то личи на опијање. У трајању и доживљају, бар с почетка, помало и прија. Оставља исту празнину у души као и алкохол, с тим што се временом одсуство мамурлука и главобоље надокнађује тоталним колапсом целог тела и атрофијом сваке људскости у човеку. Гадна работа. Онај ко је опијате измислио и направио је, тај сигурно мрзи човека, мрзи све људе и себе самог - присетила се Весна како је својевремено пробала кокаин, па додала да се не стиди и не жали што је имала буран живот:

- Моја искуства су многобројна и различита. Стичем их и данас. Понекад човек мора да сиђе до дна себе. Да пусти и оно животињско у њему да се истутњи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".